Specialister

Vi har et løbende behov for at være i kontakt med personer, som nu eller senere er interesserede i en spændende stilling. Når det drejer sig om specialister arbejder vi typisk indenfor IT (SAP, Oracle etc.), ingeniører (konstruktion, el, VVS etc.) og økonomi (finans- og businesscontrollere, regnskabsfolk, etc.)

​De fleste af Nordic Headhuntings rekrutteringsopgaver løser vi uden brug af annoncering. Vi løser opgaverne gennem vores omfattende netværk, heriblandt vores egen emnebank. Det er almindeligt kendt, at mere end 75 % af alle stillinger aldrig bliver offentligt annonceret, men besættes via netværk og headhunting. Vi vil derfor opfordre dig til at sende os dit CV og dermed få det lagt i vores database.
 

Udfyld dine oplysninger

Ved fremsendelse af dit CV accepterer du samtidig, at Nordic Headhunting opbevarer dine data i overensstemmelse med Persondataloven og Datatilsynets retningslinjer.​

Dit CV vil ligge i CV Databasen i 1 år, hvor efter du vil modtage en email, hvor du bliver bedt om fortsat at acceptere at at vi opbevarer dit CV.